Maddy Schoonjans - zelfstandige trouwambtenaar - Trouwen in Balans

Over Maddy Schoonjans

Mijn naam is Maddy Schoonjans, geboren en getogen in België. Mijn zielenleven is liefde geven en mijn zielendoel is zelfliefde. Eigenlijk staat mijn hele leven in het teken van de liefde. De liefde voor mijn kinderen en de liefde voor mijn partner. Maar ook liefde voor bourgondisch tafelen, en natuurlijk ook van overheerlijke (Belgische) chocola. En ik doe ook het leukste beroep van de wereld, ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar zijn. Hoe gaaf is dat!

Als Bourgondiër heb ik een passie voor gezonde voeding en verras ik graag mijn gezin, vrienden en familie met smaakvolle gerechten. De kreet van mijn vader ‘eten is energie’ leef ik dan ook graag na. Dat is er met de paplepel ingegoten. Vol levensvreugde en passie omarm ik het leven tussen vreugde en verdriet. Daarnaast heb ik een brede interesse voor oude culturen. Dit maakt dat ik oog heb voor verfijnde rituelen die ik in mijn ambt respecteer.

Met mijn positieve levensinstelling heb ik de kracht om familiedilemma’s te overstijgen en te vertalen naar diepere laag van verbinding. Ik ben integer, oprecht en sta openminded in het leven. Mijn gestalte is klein maar mijn liefde is groots, met een warm hart waar je niet omheen kan.

Over Trouwen in balans

Balans in het leven is waar ik voor sta. Gelijkwaardigheid in partnerschap. De juiste balans tussen werken en privé. Dansen tussen vreugde en verdriet. Met liefde elkaar de vrijheid geven om jezelf te vinden. Het evenwicht tussen twee mensen. Rust en balans in je omgeving. En daarom, Trouwen in balans.

Zijn jullie opzoek naar een, niet standaard, zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker? Iemand die verder gaat dan anderen in het vak? Laat het mij weten en ontmoeten we elkaar snel.

“De zon laten schijnen op een ander, dat is haar kracht. Met haar diepgang en hartelijke openhartigheid bevelen wij haar aan als jouw toekomstige trouwambtenaar.”

trouwringen voor jullie bruiloft - trouwen in balans

Mirjam & Peter

Maddy Schoonjans - Trouwen in Balans

Een investering in jullie bruiloft