Persoonlijke klik

Ik vind het enorm belangrijk om een goede persoonlijke klik te hebben met het bruidspaar dat ik met elkaar ga verbinden. Hierdoor kan ik van een ‘gewone’ ceremonie écht iets speciaals maken. Dit geeft jullie huwelijk een sprankelende start! Ben je meteen benieuwd naar de investering? Klik dan hier.

Voorbereiding

Van tevoren gaan we met elkaar in gesprek. Samen bespreken we al jullie persoonlijke wensen. Ook stel ik vragen over vrienden en familie. Hierdoor leer ik niet alleen jullie, maar ook de waardevolle mensen uit jullie leven kennen. We bespreken wat voor jullie belangrijk is om te vermelden tijdens de ceremonie. Dit kan een overleden familielid, kinderen die actief mee willen doen aan de plechtigheid of zelfs een huisdier zijn.

Ik leer jullie van tevoren goed kennen, waardoor het voltrekken van het huwelijk als heel vertrouwd aanvoelt.

We spreken een tijdspad van ontmoetingen af om alle vragen in detail met elkaar door te nemen. We praten bij, nemen gemeentelijke documenten door en doorlopen samen van tevoren de hele ceremonie. Indien nodig stem ik de bijdragen van sprekers en muzikanten af. Hierdoor zal op de grote dag alles kloppen en laten we niks aan het toeval over!

Hét moment, jullie trouwdag

Ruim voordat de ceremonie begint ben ik al op de locatie aanwezig. Ik controleer of de opstelling volledig goed staat, bespreek met jullie ceremoniemeester de laatste details en doorloop met de DJ of muzikanten nog eens het programma. Ik maak kennis met de video- en fotograaf zodat ik zeker weet dat er mooie plaatjes ontstaan om de herinnering voor het leven vast te leggen. Zodra alle gasten gearriveerd zijn en ik jullie nog even kort gesproken heb, gaan we van start.

“De zon laten schijnen op een ander, dat is haar kracht. Met haar diepgang en hartelijke openhartigheid bevelen wij haar aan als jouw toekomstige trouwambtenaar.”

Bruidspaar - trouwen in balans

Mirjam & Peter

Maddy Schoonjans - Trouwen in Balans

Ben je al geïnspireerd?

Een investering

Tijdens de huwelijksvoltrekking verzorg ik een persoonlijke, authentieke speech. Deze speech stel ik samen aan de hand van een aantal gepersonaliseerde vragenlijsten en een interview aan intimi, om maatwerk te complementeren. Een persoonlijke ceremonie is maatwerk.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en de kosten? Stuur een mail en ik neem contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook! Ik zal dan mijn plan van aanpak toelichten en aangeven wat de kosten zijn. Dit is geheel vrijblijvend.

Even kennismaken

Wat ik erg belangrijk vind is om een goede persoonlijke klik te hebben met het bruidspaar dat ik met elkaar ga verbinden. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een videocall om eerst even kennis met me te maken. Als jullie toekomstig trouwambtenaar of ceremoniespreker kom ik bij een 2e meeting graag bij jullie (thuis) op bezoek. Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor een afspraak!